KONYA / ÇUMRA - Alemdar Ortaokulu

03324472046
Alemdar Köyü 42500 ÇUMRA/KONYA
Vizyon
BİZ İSTİYORUZ Kİ: Eğitimde her zaman önde olalım. Yönetici ve öğretmenlerimizle ülkesini seven ve hizmet bilincine sahip öğrenciler yetiştirelim. Okulumuzda,öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul ediyoruz. Tüm öğrencilerimiz için her türlü fırsat ve yararlanıldığını göstermek, adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun gerekenler yapılırken çalışanların endişesi olması istiyoruz. Herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın,hedef daima yüksek olsun istiyoruz.
Misyon
BİZLER; ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ *Atatürk ilke ve İnkılâpları ile donanmış, *Kendine güvenen, *Çevresiyle barışık ve uyumlu, *Araştırmacı ruhu gelişmiş, *Çağın teknolojisini öğrenme ve öğretmeyi kendisine amaç edinmiş nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
2010-2011 ve 2011-2012 eğitim-öğretim yıllarında turnuvalarda final oynayan Yıldız kızlar voleybol takımımız bu yıl ilçe de birinci olmuş ve ilçemizi Konya´da temsil etme hakkı kazanmıştır. 2022-2023 yılı Yıldız Kızlar Çumra Bocce 2. olmuştur.
Ulaşım : Ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Alemdar Köyü Çumra/Konya
İl merkezine uzaklık:45 km İlçe merkezine uzaklık:9 km